Netwerkenleverancier Devolo meldt dat het als eerste bedrijf de kaap van vijf miljoen verkochte homeplug-adapters overschreden heeft. Volgens onderzoek door de Duitse tak van GfK kiezen momenteel zes op de tien Europese consumenten voor een oplossing van devolo. De successen van devolo worden gestuwd door de snelle groei van het aantal thuisnetwerken. Volgens analisten van […]

Advertentie

Netwerkenleverancier Devolo meldt dat het als eerste bedrijf de kaap van vijf miljoen verkochte homeplug-adapters overschreden heeft. Volgens onderzoek door de Duitse tak van GfK kiezen momenteel zes op de tien Europese consumenten voor een oplossing van devolo.

De successen van devolo worden gestuwd door de snelle groei van het aantal thuisnetwerken. Volgens analisten van Park Associates zou het aantal thuisnetwerken de komende vijf jaar verdubbelen. Bij thuisnetwerken wordt de laatste tijd trouwens steeds meer gekozen voor het gebruik van powerline-technologie.
 
CEO Heiko Harbers van devolo is best tevreden met de cijfers die de Duitse afdeling van GfK verzamelde. “De cijfers bewijzen dat we de juiste koers varen en de beste kwalitatieve homeplug-producten aanbieden. Onze klanten zijn bereid te investeren in kwaliteit.”. Harber wijst er nog op dat zelfs bij ‘technofoben’ thuisnetwerken ingeburgerd geraken.
Advertentie