Nieuws

Nieuw partnerprogramma bij Citrix

Citrix introduceert een nieuw partnerprogramma: het Citrix Ready Open Networking Program. Dit nieuwe ecosysteem van partners stimuleert het gebruik van Netscaler VPX, een nieuwe virtuele appliance voor application delivery en load balancing.

Het Open Networking Program maakt het eenvoudiger voor softwareleveranciers, zakelijke klanten en cloud-leveranciers om hun virtuele netwerkoplossingen te integreren met de oplossingen van andere partners in het programma.

Binnen het programma is ruimte voor verschillende soorten partners. Zo ondersteunen platform partners de implementatie van Netscaler VPX en leveren application partners oplossingen die inter-operabel zijn met Netscaler VPX, door een integratie van de load balancing en application delivery functionaliteiten van deze virtual appliance. Ook cloud- en hosting-leveranciers vormen een groep partners, die on-demand application networking leveren aan klanten. Solution partners, tenslotte, vullen Netscaler VPX aan, onder meer op het gebied van cloud-based messaging security en flexibele identity management producten.

Deelnemers aan het Citrix Ready Open Networking Program zijn onder meer Ankeena, Apere, Arista, Dell, Fujitsu, HP, Intel, Joyent, Oracle, Softkayer, Trend Micro en Vyatta.

NetScaler VPX is sinds mei 2009 beschikbaar als preview en is sindsdien door duizenden zakelijke gebruikers en cloud providers gedownload en geëvalueerd. De finale versie van Netscaler VPX is nu beschikbaar. Naast de Standard, Enterprise en Platinum edities van NetScaler VPX, is er ook een gratis Express Edition.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business