Nieuws

IT Reseller geeft ruimte aan de mening van de sector

Vanaf vandaag stelt IT Reseller nog meer zijn kolommen open voor de mening van de sector. In onze rubriek opinie start een nieuwe reeks, waarin topmanagers van vendors hun mening geven over evoluties in het kanaal. Danny Molhoek van Lexmark trapt deze serie op gang.

Met deze nieuwe serie wil IT Reseller als blad, website en groep op LinkedIn nog meer het debat in het Belgische kanaal aanzwengelen. We vroegen een aantal vooraanstaande bedrijven in de sector om op regelmatige basis een column in te sturen met hun visie op de markt in zijn algemeen of op de marktniche waarin zij actief zijn.
 
Danny Molhoek trapt deze week de serie af. Hij stelt dat de multifunctional zeker niet de commodity is waar vele mensen dit toestel voor aanzien.
 
IT Reseller publiceert iedere week een dergelijke column. In de komende weken komen onder meer ook Dell, Trend Micro, Compellent, RES Software, Citrix, Symantec, 3Com en AVM aan bod. Hebt u ook een mening die u graag op IT Reseller wil plaatsen? Neem dan contact op met jose@minoc.com.
Uiteraard blijven ook onze vaste columnisten Jan Poté en Marc Aelbrecht verder hun meningen spuien via ons blad en onze website.
 
Uiteraard moedigen we iedereen aan te reageren op deze columns op onze website. Mee discussiëren kan ook binnen de IT Reseller groep die opgezet werd op LinkedIn. Als reseller bent u uiteraard meer dan welkom als lid.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business