De Nederlandse leverancier van netwerkproducten en computeraccessoires Eminent heeft MCC Belgium aangesteld als distributeur. Drie weken geleden werd ook al Tech Data aangesteld als distributeur voor België. MCC gaat het hele assortiment van Eminent aanbieden. Dat assortiment bestaat uit ruim 300 producten. Naar eigen zeggen beschouwt Eminent MCC als een belangrijke partner om een nieuwe […]

Advertentie

De Nederlandse leverancier van netwerkproducten en computeraccessoires Eminent heeft MCC Belgium aangesteld als distributeur. Drie weken geleden werd ook al Tech Data aangesteld als distributeur voor België.

MCC gaat het hele assortiment van Eminent aanbieden. Dat assortiment bestaat uit ruim 300 producten. Naar eigen zeggen beschouwt Eminent MCC als een belangrijke partner om een nieuwe groep klanten aan te spreken. Voor Eminent is het onder meer belangrijk dat de nieuwe domotica-producten van het bedrijf er een belangrijk nieuw kanaal bij krijgen. MCC zal de producten van Eminent vooral in speciaalzaken en de retail verdelen.
 
Eminent voorziet de verdeelpunten van uitgebreide marketingondersteuning en technische ondersteuning. Eminent zorgt onder meer voor handleidingen in het Nederlands en het Frans, een toegankelijke helpdesk en vijf jaar garantie. “Eminent producten zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en geselecteerd op gebruiksvriendelijkheid en compatibiliteit,” zegt business unit manager Marc Pannebakker van Eminent.
 
Drie weken geleden werd ook Tech Data aangesteld als distributeur. De afgelopen jaren was enkel de gespecialiseerde distributeur Inec verdeler van Eminent in België.
Advertentie