Gert Roeckx is de nieuwe CEO van Certipost, dochteronderneming van De Post gespecialiseerd in elektronische documentuitwisseling en -beveiliging. Hij zal Dirk Matheussen opvolgen, die na het vertrek van Stijn Vander Plaetse tijdelijk de rol van CEO op zich heeft genomen. Gert Roeckx werkt sinds 1993 bij Ricoh. Hij doorliep er verschillende sleutelfuncties in marketing en […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Gert Roeckx is de nieuwe CEO van Certipost, dochteronderneming van De Post gespecialiseerd in elektronische documentuitwisseling en -beveiliging. Hij zal Dirk Matheussen opvolgen, die na het vertrek van Stijn Vander Plaetse tijdelijk de rol van CEO op zich heeft genomen.

Gert Roeckx werkt sinds 1993 bij Ricoh. Hij doorliep er verschillende sleutelfuncties in marketing en sales en legde zich de laatste acht jaar als director advanced solutions toe op oplossingen in het domein van documentbeheer. Hij werkte mee aan een nieuwe marktbenadering waarbij Ricoh evolueerde van een aanbieder van hardware naar een aanbieder van totaaloplossingen. Bij Ricoh heeft hij een uitgebreide kennis opgebouwd inzake papieren en elektronische documentuitwisseling.

Gert Roeckx start op 1 december in zijn nieuwe functie als CEO van Certipost. Dirk Matheussen zal dan terug zijn verantwoordelijkheid als CIO opnemen bij hetzelfde bedrijf.