Eminent Europe BV heeft met Tech Data een distributieovereenkomst gesloten voor de broadline distributie op de Belgische markt. Deze overeenkomst creëert aanvullende mogelijkheden om de beschikbaarheid van de producten in de markt te vergroten en continue groei te realiseren. Eminent Europe BV, onderdeel van de beursgenoteerde TKH Groep, is een Nederlandse leverancier van netwerkproducten en […]

Advertentie

Eminent Europe BV heeft met Tech Data een distributieovereenkomst gesloten voor de broadline distributie op de Belgische markt. Deze overeenkomst creëert aanvullende mogelijkheden om de beschikbaarheid van de producten in de markt te vergroten en continue groei te realiseren.

Eminent Europe BV, onderdeel van de beursgenoteerde TKH Groep, is een Nederlandse leverancier van netwerkproducten en computeraccessoires waaronder mediaspelers, camerabewakingsapparatuur, computerreinigingsproducten en domoticasystemen. Het bedrijf waakt er streng over dat elk product eenvoudig in gebruik is en bovendien makkelijk te installeren. Met dit aanbod richt Eminent zich hoofdzakelijk tot de consumentenmarkt.
 
Het Nederlandse bedrijf streeft ernaar om in heel Europa samenwerkingsverbanden aan te gaan met zowel gespecialiseerde distributeurs als broadliners. Een samenwerking met een gespecialiseerde Belgische distributeur bestond al enkele jaren. Onlangs heeft Eminent Europe BV ook met Tech Data een distributieovereenkomst gesloten voor de Belgische markt. “Deze overeenkomst creëert aanvullende mogelijkheden om de beschikbaarheid van onze producten in de markt te vergroten,” zegt Jos van Aalst, managing director van Eminent Europe BV. “Zowel Eminent als Tech Data hebben met deze samenwerking de ambitie om continue groei te realiseren met gebruiksvriendelijke IT-oplossingen voor consumenten."
 
Business unit manager Marc Pannebakker legt uit welke verkoopsondersteuning Eminent aan de resellers biedt. “Eminent ondersteunt hen met uitgebreide technische- en marketingsupport. Via de sales support site, bijvoorbeeld, kunnen de resellers zich inschrijven op onze newsletter, allerlei informatie over de producten opzoeken, POS-materiaal aanvragen, contact nemen met de product managers voor bijkomende informatie, enzovoort.”
 
“Eminent producten zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en geselecteerd op gebruiksvriendelijkheid en compatibiliteit,” vervolgt Pannebakker. “Wij bieden de eindklant bovendien vijf jaar volledige garantie, een toegankelijke helpdesk en Nederlandstalige handleidingen, geschreven door techneuten en op gebruiksgemak gecontroleerd door gewone consumenten. Overigens krijgen onze netwerkproducten standaard een Nederlandstalige installatiewizard mee. Bovendien is Eminent ook toegankelijk per telefoon en per e-mail. En om te garanderen dat we de klant zo goed mogelijk kunnen helpen, is ons service center in eigen beheer.”
Advertentie