Nieuws

Eminent sluit distributieovereenkomst met Tech Data

De Nederlandse leverancier van netwerkproducten en computeraccessoires Eminent Europe heeft een distributieovereenkomst getekend met Tech Data. Tech Data start met het distribueren van Eminent producten in België. De samenwerking wordt officieel gestart ter gelegenheid van meet-it.

Eminent streeft ernaar door heel Europa samenwerkingsverbanden aan te gaan met zowel gespecialiseerde distributeurs als broadline distributeurs. Sinds een aantal jaar al worden de producten van Eminent in België verdeeld door de gespecialiseerde distributeur Inec. Eminent ziet in de overeenkomst met Tech Data aanvullende mogelijkheden om de beschikbaarheid van producten te vergroten. Tech Data gaat 80 Eminent producten aanbieden, zoals domotica, mediaspelers, camerabewaking, netwerkproducten en computerreinigingsproducten.
 
“We zijn opgetogen dat Tech Data gestart is met het aanbieden van Eminent producten aan Belgische computerspeciaalzaken en retailers. Zowel Eminent als Tech Data hebben de ambitie om continue groei te realiseren. Ons samenwerkingsverband is gebaseerd op de gemeenschappelijke doelstelling om gebruiksvriendelijke IT-oplossingen toegankelijk te maken voor consumenten,” zegt Jos van Aalst, managing director van Eminent Europe BV.
 
De samenwerking krijgt een officiële kick-off op meet-it,het partnerevent van Tech Data op 17 september. Tech Data klanten krijgen er de mogelijkheid om kennis te maken met het Eminent concept en de producten. Eminent demonstreert welke producten verkrijgbaar zijn en hoe ze gebruikt worden door consumenten en KMO’s. Behalve producten, levert Eminent uitgebreide marketingondersteuning en technische ondersteuning aan resellers. Aan eindgebruikers biedt Eminent Nederlandstalige en Franstalige handleidingen, vijf jaar garantie en een toegankelijke helpdesk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business