Distributeur Triple S start een eindejaarsactie rond de servers van Supermicro. Wie een server van Supermicro verkoopt, krijgt er een Win For Life ticket van de Nationale Loterij bij. De actie loopt tot het einde van het jaar. Bij elke verkochte server van Supermicro geeft Triple S nu automatisch een Win For Life mee. “Op […]

Advertentie

Distributeur Triple S start een eindejaarsactie rond de servers van Supermicro. Wie een server van Supermicro verkoopt, krijgt er een Win For Life ticket van de Nationale Loterij bij. De actie loopt tot het einde van het jaar.

Bij elke verkochte server van Supermicro geeft Triple S nu automatisch een Win For Life mee. “Op deze manier willen we een eindejaarsactie opstarten die de klant de kans geeft op  2.000 euro per maand, levenslang,” zegt Roel De Frene van Triple S. “Met deze actie willen we onze klanten bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar en reeds belonen voor de samenwerking het komende jaar.”
 
Hoe meer servers een reseller verkoopt in de komende drie maanden, des te meer kans hij heeft om die 2000 euro per maand in de wacht te slepen. Daarnaast worden ook nog extra promoties opgezet die extra loten kunnen opleveren. De actie loopt tot eind dit jaar en is geldig op elk type server- en storage systeem.
Advertentie