GFI Software heeft Hounddog Technology overgenomen. Hounddog ontwikkelde een suite aan remote management, monitoring en supporttools die het indirecte kanaal helpen bij het monitoren en beheren van de netwerken van hun klanten. De oplossingen van Hounddog worden door GFI aangeboden onder de naam GFI Max. GFI ziet de producten van Hounddog als de perfecte aanvulling […]

Advertentie

GFI Software heeft Hounddog Technology overgenomen. Hounddog ontwikkelde een suite aan remote management, monitoring en supporttools die het indirecte kanaal helpen bij het monitoren en beheren van de netwerken van hun klanten.

De oplossingen van Hounddog worden door GFI aangeboden onder de naam GFI Max. GFI ziet de producten van Hounddog als de perfecte aanvulling op zijn bestaande producten. “Dit is het eerste van een aantal initiatieven die we ondernemen om klanten een reeks diensten te leveren die zowel on-premise als online-oplossingen bevatten,” zegt CEO Walter Scott van GFI. De overname sluit aan bij de plannen van GFI om het channel de beste beschikbare toepassingen en oplossingen te bieden en hen te helpen bij het beheer en de groei van hun bedrijf.