Nieuws

Triple S nog meer actief als service point voor Supermicro

Distributeur Triple S werpt zich nog meer op als service point voor de Supermicro servers in de hele Benelux. Het bedrijf biedt zijn diensten nu ook aan bij bedrijven die niet via Triple S een server kochten.

“Servers hebben nood aan een snelle technische ondersteuning,” zegt algemeen directeur Roel De Frene van Triple S. “Triple S garandeerde deze snelle ondersteuning al op de servers die we zelf verkochten, maar nu dus ook op Supermicro servers die door via andere distributeurs kwamen. Door de economische crisis zijn er distributeurs gestopt en hun klanten staan nu in de kou op vlak van support en service.”
 
Aan deze bedrijven biedt Triple S nu de mogelijkheid om een beroep te doen op hun technisch team voor interventies in geval van problemen. “Klanten kunnen opteren voor service contracten tot en met 4 uur on-site same day en dit tot 24×7.”
 
Naast de traditionele service contracten biedt Triple S ook betalende hersteldiensten aan. indien geen contract afgesloten werd, garandeert Triple S wel geen snelle interventietijden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business