Nieuws

Alain Stas wordt managing director Orange Business Services

Orange Business Services heeft Alain Stas (45) aangezocht als managing director. Hij vervangt Jeroen Van Brussel, die een internationale functie in Parijs heeft gekregen.

"Alain zal Orange Business Services nog meer op de kaart plaatsen in de Benelux door onze verkoop en diensten efficiënt te verhogen”, zegt zijn rechtstreekse baas Helmut Reisinger, senior vice president Europa. "Zijn strategische expertise om de klantentevredenheid op hoog niveau te bewaren en tegelijkertijd de operationele resultaten te verbeteren, zal de leidinggevende positie als de globale B2B-operator van Orange Business Services ten goede komen.”

Alain Stas is al sinds vorig jaar bij Orange Business Services aan de slag als head of sales en adjunct country manager Belux. Stas heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales- en managementfuncties. Eerder werkte hij al bij onder meer Computer Associates en BEA Systems. Enkele jaren geleden kwam hij aan het hoofd van de salesafdeling van SAP Belux, en leek toen in de running voor de opvolging van toenmalig country manager Hakan Yuksel. Maar hij verliet het ERP-bedrijf nog voor de aflossing van de wacht kon plaatsvinden.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business