Nieuws

Windows Mobile 6.5 beschikbaar in oktober

De nieuwe generatie Windows-telefoons is vanaf 6 oktober te koop, zo heeft Microsoft vandaag bekendgemaakt. De toestellen draaien op Windows Mobile 6.5, de laatste versie van Microsofts mobiele besturingssysteem.

De nieuwe Windows-toestellen, zogenaamde ‘Windows Phones’, hebben volgens de softwaregigant een eenvoudiger te gebruiken interface en betere mogelijkheden om te browsen op het internet: "Internet Explorer kreeg een nieuw ontwerp op basis van Adobe Flash Lite."

Applicatiewinkel
In de applicatiewinkel Windows Marketplace voor Mobile kunnen gebruikers een reeks goedgekeurde toepassingen voor Windows Phones downloaden. Met de gratis dienst My Phone kunnen ze een back-up maken van hun foto’s, muziek, contacten en sms’jes.

Windows Mobile 6.5 bouwt voort op de eerdere versies van het besturingssysteem. Microsoft belooft een gemakkelijke toegang tot een aantal sites van derden zoals Facebook, Pandora, Netflix en Zagat.

Gebruikers kunnen ook de look and feel van hun toestel aanpassen met specifieke thema’s of persoonlijke achtergronden. Het startscherm kan verder worden uitgerust met widgets.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business