Nieuws

Netapp zoekt cloud-partners

Opslagspecialist Netapp legt zich de komende tijd nog meet toe op producten die bedrijven helpen hun IT-infrastructuur ‘in the cloud’ te beheren. Netapp brengt nieuwe producten en pakt ook uit met een aantal nieuwe partners.

Netapp kondigt onder meer Ontap 8 aan, een nieuwe versie van zijn Ontap lijn die de mogelijkheden van Ontap 7 en Ontap GC samenvoegt in één enkele code-base. Dat maakt het voor klanten makkelijk om hun systeem eenvoudig op te waarderen en uit te breiden. “Bedrijven kiezen steeds vaker voor applicaties, infrastructuren en platformen die als dienst geleverd worden,” zegt country manager Benelux Theo van Teylingen van Netapp. “Netapp speelt hierbij een belangrijke rol met storage en datamanagment-oplossingen voor de cloud.”
 
Tegelijk met de nieuwe versie van Ontap kondigt Netapp ook een reeks nieuwe partnes aan. Het gaat hierbij zowel om technologiepartners als BMC Software, Brocade, Cisco, Citrix, CA, Microsoft, SAP en Vmware als service providers (Siemens, Tata, Terremark), maar ook systeemintegratoren en VAR’s.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business