Cisco heeft Simac zijn jaarlijkse Benelux Partner Services Award toegekend. Simac krijgt de onderscheiding omwille van de grote inspanningen die het leverde bij het vernieuwen van de switching infrastructuur in de dealing room van BNP Paribas Fortis in Brussel. “Simac heeft bewezen dat het voor Silver Partners mogelijk is om belangrijke infrastructuurcontracten in de wacht […]

Advertentie

Cisco heeft Simac zijn jaarlijkse Benelux Partner Services Award toegekend. Simac krijgt de onderscheiding omwille van de grote inspanningen die het leverde bij het vernieuwen van de switching infrastructuur in de dealing room van BNP Paribas Fortis in Brussel.

“Simac heeft bewezen dat het voor Silver Partners mogelijk is om belangrijke infrastructuurcontracten in de wacht te slepen,” zegt Hugo Detremmerie, head of unified channels bij Cisco Belux. “Simac heeft samengewerkt met Cisco Advanced Services om Fortis een hoog niveau aan expertise te leveren.
 
Cisco reikt ieder jaar zijn services awards uit. Simac is één van de vier Belgische bedrijven die een dergelijk award in de wacht sleepten. Het bedrijf is van plan zijn partnership met Cisco nog uit te breiden, vooral op het vlak van dienstverlening rond datacenters, waar dienstverlener Simac over een solide geïnstalleerde basis beschikt. “Onze datacenter architecten combineren unieke competenties op het vlak van zowel facilities als ICT,” zegt algemeen directeur Patrick Bontinckx van Simac. “We zijn aangenaam verrast dat Cisco in deze competitieve markt een rol wil spelen.” Simac bestudeert het Unified Computing System van Cisco en is er van overtuigd dat het klanten kan helpen bij het aanpakken van uitdagingen op het vlak van virtualisatie, management en energiebeheer in hun datacenter.
Advertentie