Nieuws

Riverbed verbetert wereldwijd partnernetwerk

IT-infrastructuurspecialist Riverbed Technology heeft het wereldwijde Riverbed Partner Network (RPN) verbeterd. Het gaat hierbij vooral om optimalisatie van het Value Added Reseller-programma binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Het RPN is een wereldwijd partnerprogramma dat toegang biedt aan channel-partners, zoals systems-integrators, dienstverleners, value added resellers (VAR’s) en distributeurs die de oplossingen van Riverbed distribueren en verkopen.

Tot het vernieuwde partnerprogramma in EMEA behoren onder andere uitbreiding van VAR-categorisering, een snelstartprogramma voor geselecteerde partners en een programma dat partners de mogelijkheid biedt om zelf ondersteuning te bieden op Riverbed-producten. Ook zijn verbeteringen doorgevoerd om de zakelijke en verkoopmogelijkheden van partners verder te optimaliseren.
 
Om de kennis van partners verder te verbeteren op het gebied van verkoop en ondersteuning van Riverbed-oplossingen, heeft Riverbed aanzienlijk geïnvesteerd in trainingprogramma’s. Zo is er een nieuw online trainingsprogramma. Verder heeft Riverbed een hoger niveau van VAR-categorisering geïntroduceerd voor de bestpresterende partners. Diamond, zoals deze categorie genoemd wordt, biedt extra voordelen voor de belangrijkste partners. Het vernieuwde RPN VAR-partnerprogramma beschikt hiermee over vier categorieën: Silver, Gold, Platinum en nu ook Diamond.
 
Het nieuwe snelstartprogramma – het zogenaamde Acceleration Partner Program – sluit aan op de investering in de ontwikkeling van VAR. Het biedt een raamwerk voor Riverbed om vooraf te kunnen investeren in een select aantal partners die significante groeimogelijkheden hebben voor de komende twaalf maanden.
 
Om ook lokale partners te kunnen voorzien van de hoogste supportkwaliteit, heeft Riverbed een nieuw kwalificatieprogramma geïntroduceerd. Dit programma maakt het voor partners mogelijk om zelf support aan te gaan aanbieden op level 1 en level 2 voor Riverbed-producten. Dit is het ‘Authorized Support Delivery Partner Program’.
 
“Toen we vorig jaar het RPN verbeterden, waren de voordelen direct merkbaar voor onze partners in de Benelux,” zegt Nigel Lambert, channel account manager bij Riverbed. “Door de positieve feedback die we ontvingen van de partners, zijn we doorgegaan met de uitbreiding van het programma op het gebied van trainingen en verdere channel-versterking. De verbeteringen helpen Riverbed om optimaal samen te werken met haar partners, de vraag in de markt te verhogen, bekwaamheid van partners te verbeteren en het partnerecosysteem verder te ontwikkelen. Het is ons doel om resellers en distributeurs direct de voordelen te laten zien van hun investeringen in Riverbed.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business