Nokia’s uitstapje naar de wereld van computers krijgt meer vorm. De fabrikant heeft foto’s vrijgegeven van zijn aankomende eerste minilaptop. De op Windows draaiende Nokia Booklet 3G heeft volgens het bedrijf een accu die twaalf uur meegaat. In de aluminium behuizing zit een Intel Atom-processor. De computer weegt 1.270 gram en is 2 centimeter dik. Connectiviteit […]

Advertentie

Nokia’s uitstapje naar de wereld van computers krijgt meer vorm. De fabrikant heeft foto’s vrijgegeven van zijn aankomende eerste minilaptop.

De op Windows draaiende Nokia Booklet 3G heeft volgens het bedrijf een accu die twaalf uur meegaat. In de aluminium behuizing zit een Intel Atom-processor. De computer weegt 1.270 gram en is 2 centimeter dik.

Connectiviteit
Voor connectiviteit is het toestel uitgerust met 3G/HSPA, wifi en bluetooth. Voor het uitzenden van video zit er een HDMI-poort op. Op de voorkant zit een camera voor videogesprekken en verder vinden we een SD-kaartlezer.

Het glazen scherm heeft een diagonaal van 10 inch en is HD-ready. Het toestel bevat een geïntegreerde A-GPS die moet gaan samenwerken met Nokia’s Ovi-diensten. De prijs en lanceerdatum zijn vooralsnog onbekend.