Nieuws

Netgear levert eerste gigabit firewall met DMZ voor kleine bedrijven

Netwerkenspecialist Netgear kondigt de beschikbaarheid aan van de Netgear ProSafe® 8-Poort VPN Firewall (FVS318G). Die compacte en betaalbare VPN firewall biedt betrouwbare, businessclass netwerkbeveiliging en toegang op afstand en via het internet voor kleine bedrijven tot 10 gebruikers.

De nieuwe firewall biedt IPsec VPN voor veilige toegang op afstand en firewallfuncties om kleine bedrijfsnetwerken te beschermen tegen hackers. Daarnaast biedt de FVS318G de benodigde beveiliging, terwijl snelle netwerkverbindingen mogelijk worden gemaakt door acht gigabit poorten, één gigabit WAN-poort, en tot maximaal 25 megabit per seconde breedbanddoorvoer. Uniek voor deze prijsklasse is het feit dat de FVS318G een softwareconfigureerbare hardware DMZ-poort bevat om servers en andere extern gerichte verbindingen te kunnen ondersteunen. 

“Met deze VPN firewall biedt Netgear wederom oplossingen die betaalbaar zijn voor kleine bedrijven, maar wel met dezelfde geraffineerde beveiligingsfuncties waar grote bedrijven normaal gesproken van profiteren”, zegt Richard Jonker, country manager Benelux bij Netgear. “We zijn er trots op dat wij veilige platformen kunnen bieden die de huidige standaard voor de beveiliging van kleine bedrijven verleggen. Met de FVS318G bieden wij nog nooit getoonde features tegen een zeer lage prijs voor kleine bedrijven aan.”
 
De Netgear ProSafe 8-poort VPN Firewall (FVS318G) is compatibel met Windows-, Unix-, Macintosh- en Linux-besturingssystemen en is vanaf eind september beschikbaar. De producten van Netgear worden in België verdeeld door ABC-Soft, Ingram Micro, Securecomm en Tech Data.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business