Nieuws

Nieuwe pc vanaf 299 euro

Koopgids notebooks en desktops, test van groene pc-voedingen en alles over de nieuwste generatie e-bookreaders.

Jouw volgende pc
Toe aan een nieuwe pc? Onze koopgids bekijkt wederom de nieuwste generatie desktops en notebooks met een vergrootglas. Welke machines moeten zeker op jouw verlanglijstje staan?

E-bookreaders
Samen met netbooks zijn e-bookreaders dé hype van 2009. Onze boekenwurm duikt in de digitale knipsels en brouwsels en gaat na of het einde van het papieren boek nader is.

Gestolen laptop opsporen
En weg is plots je laptop. Vergeten op de trein, of gestolen? Het doet er allemaal niet veel toe, want met deze software, tips en aanbevelingen spoor je je verloren notebook zo weer op. Speuren maar!

Bellen via internet
Bellen via Voice over IP zou je heel wat geld kunnen besparen. Maar is dat ook echt zo? En welke software en hardware heb je dan allemaal nodig? Onze specialist maakt een stand van zaken op.

Groene pc-voedingen
Geloof het of niet, maar een desktop-pc energie laten besparen (en dus ook centen) doe je ook door te kiezen voor de juiste voeding. We stellen ons de vraag hoeveel watt genoeg is, en hoe het zit met de efficiëntie.

Volledige versie UpdateStar 4 Premium Edition

De vakantie zit er zo goed als op; hoog tijd om je pc weer up-to-date brengen. Dat doe je het snelst met behulp van UpdateStar 4 Premium Edition, dat zelf op zoek gaat naar de nieuwste stuursoftware voor hardware en updates voor applicaties. Dankzij PC Magazine mag je dit pakket een halfjaar lang onbeperkt gebruiken.

Daarnaast vind je op deze cd de volledige gratis versie van GFI Backup 2009 Home Edition, én kun je – in afwachting van Windows 7 – Vista alvast updaten met Service Pack 2.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business