Nieuws

Belux Country manager F5 Networks krijgt channelrol op Europees vlak

F5 Networks benoemt twee nieuwe internationale channel managers: Dean Darwin bekleedt de nieuwe functie van vice-president worldwide channel sales, Jaak Cuppens wordt benoemd tot channel manager Northern EMEA

F5 Networks is gespecialiseerd in Application Delivery Networking (ADN) en noemt zichzelf marktleider op dat vlak.
 
Jaak Cuppens (41) was tot nu toe country manager Belux van F5 Networks. Hij is al vijf jaar bij F5 Networks. Tot zijn belangrijkste verantwoordelijkheden behoort de uitbouw van de channel-strategie in Noord-EMEA. Hiertoe behoort onder meer het bewerkstelligen van gezamenlijke doeleinden en het verder ontwikkelen van strategische relaties met distributeurs, system integrators, en alliantiepartners in Noord-EMEA. Eerder was Cuppens onder meer aan de slag bij Ubizen en Risc Technology.
 
Dean Darwin (44) gaat de functie van vice-president worldwide channel sales bekleden. Dit is een nieuw gecreëerde functie om de wereldwijde samenwerking met partners te verbeteren en de strategieën op het gebied van verkooppartnerschappen te versterken. Darwin was voorheen vice-president North American channel sales. Darwin kwam in 2005 in dienst bij F5 Networks. Hij speelde een belangrijke rol in het Noord-Amerikaanse channel-programma en bij de introductie van diverse partnerinitiatieven, waaronder het Advantage Partner Program en recenter het F5 Lightning Program. Darwin heeft een verleden bij Cisco en NetApp.
 
De producten van F5 Networks worden in België verdeeld door Distrilogie en Westcon.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business