Nieuws

Kingston Technology breidt aanbod verder uit met nieuwe solid-state drive-oplossing

Geheugenspecialst Kingston introduceert de Kingston SSDNow V+ Series, de nieuwste telg in de Kingston SSDNow-familie. De Kingston SSDNow V+ Series is beschikbaar in verschillende capaciteiten, en biedt betere en snellere prestaties om tegemoet te komen aan de performance-eisen van consumenten.

De drive biedt de perfecte upgrade-oplossing voor krachtverbruikers, systeembouwers, integratoren en professionele gebruikers die op zoek zijn naar een kosteneffectieve manier om de prestaties op te drijven en de levensduur van hun bestaande systemen te verlengen.
 
Kingston zet zijn onderzoek verder om de SSDNow-familie uit te breiden met oplossingen die aan de specifieke vereisten van ieder publiek voldoen. Met de Kingston SSDNow V+ drives kunnen besturingssystemen voordeel behalen uit de random 4K leessnelheden tot 6.300 IOPS en de random 4K schrijfsnelheden tot 291 IOPS van de drive. De Kingston SSDNow V+ drive beschikt over een sequentiële leessnelheid tot 220MB/sec. en schrijfsnelheden tot 180MB/sec.
 
De nieuwe Kingston SSDNow V+ drives zijn bij ons momenteel alleen beschikbaar in een capaciteit van 64GB. De versies met een capaciteit van 128GB en 256GB zijn beschikbaar vanaf september. De Kingston SSDNow V+ drive heeft een standaard SATA interface en is enorm duurzaam doordat de drive geen bewegende delen bevat en minder warmte produceert dan een gewone hard-disk drive. De drive wordt ondersteund door een driejarige garantie, 24 uur per dag en 7 dagen per week technische ondersteuning en de Kingston betrouwbaarheid.
 
Kingston verdeelt zijn producten in België via Avnet, Copaco, Ingram Micro en Tech Data.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business