De Russische leverancier van OCR en documentherkenning Abbyy heeft ABC Soft aangesteld als distributeur voor zijn producten. ABC Soft heeft een uitgebreide ervaring in het leveren van oplossingen voor OCR, document management en kantoorautomatisering. Naar eigen zeggen legt het bedrijf zich toe op kwalitatieve producten die in hun categorie tot de top behoren. Volgens algemeen […]

De Russische leverancier van OCR en documentherkenning Abbyy heeft ABC Soft aangesteld als distributeur voor zijn producten.

ABC Soft heeft een uitgebreide ervaring in het leveren van oplossingen voor OCR, document management en kantoorautomatisering. Naar eigen zeggen legt het bedrijf zich toe op kwalitatieve producten die in hun categorie tot de top behoren.

Volgens algemeen directeur Jupp Stoepetie van Abbyy is er in de markt veel vraag naar oplossingen voor documentbeheer en OCR. Het bedrijf mikt zowel op eindgebruikers als op KMO’s. De belangrijkste producten van Abbyy zijn Abbyy Fine Reader (OCR), Abbyy PDF Transformer, Abbyy Fotoreader en Abbyy Lingvo x3.