Nieuws

Verizon Business ontvangt belangrijke partner-awards van Cisco

Verizon Business heeft twee belangrijke awards ontvangen van Cisco. In de Benelux werd Verizon Business uitgeroepen tot ‘2008 service provider partner’, in Frankrijk kreeg het bedrijf de ‘channel customer satisfaction excellence’ award.

Verizon Business is in zijn nopjes met deze eerbetuigingen. “Deze awards vormen een erkenning voor de hechte werkrelatie die we met Cisco hebben opgebouwd,” zegt vice president Verizon Business EMEA Stuart Curzon. “Onze gezamenlijke klanten kunnen profiteren van onze gecombineerde krachten in de vorm van innovatieve IP-diensten waarmee we wereldwijde ondernemingen van ondersteuning voorzien.”
 
De ‘2008 service provider partner of the year-award’ voor de regio Benelux geeft blijk van erkenning voor de ondersteuning die Verizon Business voor de Advanced Technologies van Cisco heeft geleverd tijdens de vroege stadia van hun ontwikkeling in de Benelux. De award biedt met name erkenning voor het aanhoudende succes van het aanbod van Verizon Business op het gebied van managed services, die beheerde netwerken, unified communications en beveiligingsoplossingen omvatten.
 
De ‘customer satisfaction excellence gold star-award’ die door de Franse divisie van Cisco aan Verizon Business is toegekend, vormt de hoogste onderscheiding die een deelnemer aan het Cisco Channel Partner-programma kan ontvangen. De awards worden elk kwartaal op basis van klantentevredenheidsscores door Cisco uitgereikt aan gecertificeerde partners die binnen hun geografische regio op consistente wijze voor hoge waarderingen op het gebied van klantentevredenheid zorgen.
Ook in de Verenigde Staten en Canada ontving Verizon Business een aantal awards van Cisco.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business