Oracle gaat Saas verkopen aan ISV's

Oracle gaat haar software als een dienst aanbieden aan softwaremakers, ook wel ISV’s genoemd. Zo kunnen ze maandelijks licenties en support kopen naargelang er vraag is naar hun eigen producten.

Het Oracle Platform for Saas is beschikbaar voor elke softwaremaker die zelf een Saas-aanbod heeft en daarbij Oracle Database, Oracle WebLogic Server of Oracle Application Server nodig heeft.

Het platform gebruikt Oracle Grid Computing, zodat de klanten kunnen rekenen op een schaalbaar platform dat eventueel hoge prestaties aankan. ISV’s, hostingdiensten en systeemintegrators krijgen zakelijke en technische ondersteuning via het Oracle Saas partnerprogramma.

“Dankzij het nieuwe maandelijkse licentiemodel kunnen ISV’s hun investeringen beter afstemmen op hun zakelijke behoeften en tegelijkertijd profiteren van een veelzijdiger gebruik van Oracles Saas-platform. Door de combinatie van het Oracle Platform for Saas en de licentieopties beschikken de ISV’s over de kracht en flexibiliteit die ze nodig hebben om in de huidige markt te concurreren”, meldt Oracle in een persbericht.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business