OCZ Technology Group is een samenwerking aangegaan met gespecialiseerd hardwaredistributeur BAS Distribution. OCZ wil op die manier zijn distributiekanaal voor zowel de Belgische als de Nederlandse markt optimaliseren. BAS Distribution neemt het volledige portfolio van OCZ Technology op in zijn assortiment. Dat gaat van high-end producten zoals geheugenmodules, SSD en voedingen, tot koelers en accessoires. […]

Advertentie

OCZ Technology Group is een samenwerking aangegaan met gespecialiseerd hardwaredistributeur BAS Distribution. OCZ wil op die manier zijn distributiekanaal voor zowel de Belgische als de Nederlandse markt optimaliseren.

BAS Distribution neemt het volledige portfolio van OCZ Technology op in zijn assortiment. Dat gaat van high-end producten zoals geheugenmodules, SSD en voedingen, tot koelers en accessoires. “De markt vraagt om een verdere specialisatie in de verschillende productgroepen,” zegt Bruno Verhaeghe, country manager BAS Distribution in België. “Door de samenwerking met OCZ Technology kunnen we onze resellers voorzien van een nog groter assortiment A-merk geheugen, voedingen, usb drives en Solid State Drives”.
 
Volgens Bas is de Nederlandse uitvalsbasis van OCZ Technology in Europa voordelig voor de bevoorrading in de Benelux. BAS Distribution is alvast trots dat OCZ Technology gekozen heeft voor de samenwerking. “Daardoor kunnen onze resellers genieten van een uitgebreid en uitgekiend assortiment. Het partnership zorgt daarnaast ook voor een sterke aanvulling op onze huidige producten en merken. Dit laat ons toe ons marktaandeel in de Benelux verder te vergroten,” zegt Bruno Verhaeghe.

 

Advertentie