Nieuws

DivX kijken op tv

12 mediastreamers en 5 RAID-controllers getest, de beste webhosters in kaart gebracht, en een verhelderend dossier rond online leven.

Mediastreamers
Comfortabel genieten van digitale foto’s, films en muziek in je woonkamer vereist de juiste apparatuur. Onze testlabber gaat als volleerde couch-potato aan de slag met 12 oplossingen voor streaming multimedia, en geeft aankoopadvies voor de allerbeste ervaring.

RAID-controllers
Zowat elk moederbord voorziet vandaag in RAID-functionaliteit. Maar hoe betrouwbaar en hoe performant werken deze oplossingen? We vergelijken geïntegreerde opslagcontrollers met gespecialiseerde RAID-insteekkaarten.

Webhosting voor veeleisers
Waarmee kan een webhoster zich vandaag nog onderscheiden van de concurrentie? We pluizen de vele (on)mogelijkheden van geavanceerde webhosting voor je uit, en geven advies over het aanbod van ‘s lands grootste hosters.

Hoe sociaal ben jij?
Vrienden maken, foto’s en video’s delen, spullen kopen en prijzen vergelijken, geld verdienen en plezier maken doe je vandaag bij voorkeur online. Aan de hand van interviews en nieuwsberichten verkennen we de sociale en psychologische aspecten van ons virtuele leven. Ga mee op ontdekkingstocht!

De beste vakantiegadgets
Met onze koopgids over elektronische spullen die onmisbaar zijn voor op vakantie, ben je helemaal klaar om te gaan ontstressen. De beste netbooks, muziekspelers, ebook-lezers, draagtassen, enz. passeren de revue.

Gratis webhostingpakket Combell + volledige versie SpeedUpMyPC 2009

Crisis, zeg je? Welke crisis? Deze keer heeft de redactie namelijk extra haar best gedaan om een dvd samen te stellen boordevol waardevolle software en acties. Absolute uitschieter is de gratis domeinnaam en webhosting voor één jaar. Dit pakket vertegenwoordigt een waarde van bijna 250 euro! Dankzij PC Magazine en Combell kun je nu eindelijk een professionele site met alles erop en eraan uit de grond stampen.

En daar houdt het niet op, want we geven je ook nog de volledige versie van het tune-up-pakket SpeedUpMyPC 2009 cadeau. Dat en nog veel meer, ontdek je op onze dvd.

 

  

 

 

 

Wat krijg je?
Deze actie omvat een gratis domeinnaam naar keuze (.be, .nl of .eu) en hostingpakket voor de periode van één jaar vanaf het moment van activatie. Je krijgt de keuze tussen een Linux Basic-webhostingpakket of een all-in-one SiteBuilder Start-pakket. Die pakketten omvatten het volgende:

Linux Basic:
– één domeinnaam .be, .nl of .eu
– 300 MB webruimte
– 30 mailboxen
– 25 GB dataverkeer
– PHP v4 (PHP v5 gratis mogelijk op aanvraag bij support)
– basic spamfilter en antivirus
– ongelimiteerde MySQL-databases
– SSI / CGI / Perl
– statistieken

OF

SiteBuilder Start:
– één domeinnaam .be, .nl of .eu
– keuze uit meer dan 700 siteontwerpen
– tot 15 webpagina’s aanmaken mogelijk
– 10 mailboxen
– basic spamfilter en antivirus
– fotoalbum / Flash-intro mogelijk

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business