Nieuws

Bell Micro gaat servers, storage en solutions verdelen van NEC Computers

Gespecialiseerd distributeur Bell Micro gaat een samenwerking aan met NEC Computers voor België en Luxemburg. Op termijn breiden de partners deze samenwerking uit naar heel Europa maar België krijgt de primeur. Als Value Added Distributor zal Bell Micro het volledige portfolio van NEC Servers, Storage & Solutions aanbieden, inclusief alle bijbehorende diensten.

NEC Computers introduceerde onlangs een nieuwe strategie waarbij de focus voor de volle honderd procent ligt op het Servers, Storage & Solutions portfolio. Deze herpositionering past in de distributieovereenkomst met technisch expert Bell Micro. NEC Computers werkt volledig via het indirecte kanaal. Bell Micro ondersteunt resellers op lokaal niveau met onder andere demo’s, klantendemonstraties, Proofs-of-Concepts en trainingen in het Bell Micro Democenter. Op deze manier verhoogt Bell Micro de zichtbaarheid van NEC Computers in de BeLux-regio op elk niveau, van kleine ondernemingen tot grote bedrijven en datacenters.
 
“We merken dat veel organisaties behoefte hebben aan een leverancier die een sterke combinatie biedt van maatwerk IT-oplossingen en uitstekende technische lokale kennis en support,”zegt Thierry Gaeremynck, Business Development Manager bij NEC Computers. “Door onze producten en diensten in de BeLux te laten distribueren door Bell Micro, creëren we een hoogwaardig alternatief voor bedrijven die op zoek zijn naar een oplossing met een uitstekende ROI.”
 
“Het Servers & Solutions-aanbod van NEC Computers, met onder meer de Fault Tolerante Servers, vormt een perfecte aanvulling op ons bestaande portfolio. We zijn ervan overtuigd dat de kwaliteitstechnologie en -diensten van NEC Computers grote kansen bieden voor onze huidige en potentiële resellers”, zegt Pierre Furnal, Managing Director BeLux van Bell Micro.
 
Bell Micro en NEC Computers maken hun samenwerking meteen concreet met vier gloednieuwe Intel-serveroplossingen in het democenter van Bell Micro in Mechelen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business