Nieuws

Ronny Verhelst wordt CEO van Telenet Mobile

 

Telenet maakte maandag bekend dat het een mobiele divisie creëert in zijn managementstructuur. Ronny Verhelst wordt CEO en Philip Macridis COO van Telenet Mobile.  

"Met de nieuwe divisie Telenet Mobile wordt de focus op mobiel vergroot", laat Telenet weten. Daarnaast coördineert Jan de Grave voortaan als vice president sustainability management alle initiatieven rond duurzaam ondernemen.

"De nieuwe structuur benadrukt onze mobiele ambities met de daarbij behorende uitgesproken focus", zegt Telenet-CEO Duco Sickinghe. "Naast de focus op onze mobiele strategie willen wij Telenet duidelijk op de kaart zetten als een groen bedrijf. Een belangrijke stap is in dat kader al gezet door elke afdeling een groen CO2 verlagend plan te laten voorstellen en dit jaar met de uitvoering ervan te beginnen."

Telenet is al langer actief op de mobiele markt. Verhelst heeft de laatste acht jaar als executive vice president van Telenet meerdere operationele functies gehad bij Telenet. Macridis heeft ervaring opgedaan in de satellietindustrie en heeft een brede ervaring in de telecomindustrie.

Daarnaast versterkt Piet Spiessens – volgens Telenet "één van de allervroegste pioneers en technologiekenners binnen het bedrijf" de marketingdivisie: hij gaat leiding geven aan productmarketing. Hij blijft daarnaast lid van het executive team. Ook senior vice president human resources Claudia Poels treedt toe tot dat team. De Grave was tot nu verantwoordelijk voor corporate communication bij Telenet.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business