Op 23 juni organiseert KMO-IT een event voor de spelers in de ICT sector over de manier waarop een ICT-leverancier het beste de KMO-markt kan aanpakken. IT Reseller beschikt over 50 gratis kaarten voor dit evenement. “ 99,4% van alle Vlaamse ondernemingen heeft minder dan 50 mensen personeel in dienst hebben,” zegt KMO-IT. Dit betekent […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Op 23 juni organiseert KMO-IT een event voor de spelers in de ICT sector over de manier waarop een ICT-leverancier het beste de KMO-markt kan aanpakken. IT Reseller beschikt over 50 gratis kaarten voor dit evenement.

“ 99,4% van alle Vlaamse ondernemingen heeft minder dan 50 mensen personeel in dienst hebben,” zegt KMO-IT. Dit betekent dus dat de KMO in Vlaanderen zeer belangrijk is als B2B -markt. Uiteraard ook voor bedrijven uit de ICT sector. Om de kloof tussen KMO-ondernemers en ICT-bedrijven kleiner te maken organiseert KMO-IT een uniek seminar. Het gaat om een volledige namiddag waarin KMO-IT toelicht hoe de KMO denkt en langswaar een ondernemer zich informeert voor een aankoop.
 
Dit seminar vindt plaats op dinsdag 23 juni in Flanders Expo in Gent. Details over de agenda zijn te vinden op de website van KMO-IT, //www.kmo-it.be
 
De toegangsprijs voor dit seminar bedraagt 50 euro, maar als mediasponsor kan IT Reseller 50 gratis kaarten aanbieden aan spelers uit de ICT-sector die ten  laatste op maandag 22 juni een mail sturen naar marketing@minoc.com. Deze kaarten worden toegekend op een ‘first come, first served’ basis. Uiterste deadline voor het aanvragen van deze gratis kaarten is maandag 22 juni.