Externe terabyte schijven

Onze redactie neemt deze maand de release candidate van Windows 7 onder de loep, benchmarkt een resem externe harde schijven en krachtpatser-pc's, en gaat op pad met High Definition pocketcamera's. Lees het nu!

Klaar voor de upgrade: Windows 7
Het lijkt wel alsof Microsoft niet snel genoeg komaf kan maken met Vista. Wij gingen aan de slag met de release candidate van Windows 7 – zeg maar de quasi definitieve versie – en zagen dat het goed was.

Externe harde schijven
Snel enkele terabytes toevoegen aan je pc is zo gebeurd, en hoeft zelfs niet veel te kosten. Maar het grote aanbod aan externe harde schijven maakt kiezen niet makkelijk. Ons lab zoekt voor je uit welke harde schijf – zowel intern als extern – jij absoluut (niet) moet hebben.

Compacte videocamera’s
Dankzij compacte videocamera’s die hun beelden opslaan op goedkoop flashgeheugen, is filmen in hoge definitie goedkoper dan ooit geworden. Bovendien zet je je filmcreaties zonder veel moeite online bij een van de vele videosharing-diensten. We testen alle (on-)mogelijkheden van deze hebbedingen voor je uit.

Webbrowsers
Cloud-computing, webapplicaties en ‘online leven’ zitten serieus in de lift. De keuze van je webbrowser is dan ook belangrijker dan ooit. Of dacht je echt dat Internet Explorer de enige browser was? PC Magazine zet alle browsers op een rijtje, en kiest er de snelste, mooiste, en meest functionele uit. 

Werkstations
Aan computers die ingezet worden voor professioneel gebruik, stelt de gebruiker heel specifieke eisen. Ons testlab haalt een keur van werkstations in huis, en gaat na in hoeverre taken zoals CAD/CAM, beeldrendering, en fotobewerking vlotter afgehandeld worden met een gespecialiseerde machine.

Mamutu 1.7 beveiligingspakket gratis bij PC Magazine

Onze cd is ook deze maand weer de moeite waard. We pakken immers uit met de volledige versie van Mamutu 1.7 van EMSI. Met dit pakket ben je 12 maanden lang veilig voor malware en andere ongewenste indringers. Best van al is dat dit Nederlandstalige pakket kan werken naast je bestaande beveiligingssoftware. Je krijgt dus een extra veiligheidslaag. Verder trakteren we je op een flinke dosis topsoftware waaronder Cooliris 1.10, Spiceworks 3.6, Orb 2.0 en de allerbeste webbrowsers van het moment. Veel probeerplezier!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business