Netwerkenspecialist Trapeze Networks heeft Alain Levens benoemd tot presales manager Benelux. Levens is afkomstig van Radware, waar hij als Technical Manager verantwoordelijk was voor alle presales activiteiten in de Benelux. In een team van zeven WLAN-professionals is Alain Levens bij Trapeze verantwoordelijk voor alle technische verkoopondersteuning in de Benelux.  “Om de succesvolle groei samen met […]

Advertentie

Netwerkenspecialist Trapeze Networks heeft Alain Levens benoemd tot presales manager Benelux. Levens is afkomstig van Radware, waar hij als Technical Manager verantwoordelijk was voor alle presales activiteiten in de Benelux.

In een team van zeven WLAN-professionals is Alain Levens bij Trapeze verantwoordelijk voor alle technische verkoopondersteuning in de Benelux.  “Om de succesvolle groei samen met onze partners door te zetten, versterken wij het team in Hilversum,”. zegt Jeroen Nooijen, VP Sales EMEA van Trapeze Networks. “Levens is Industrieel Ingenieur in Elektronica en Telecommunicatie, aangevuld met een lange lijst certificeringen als senior consultant en trainer op het gebied van netwerkontwerp en –beveiliging. Voor Radware was hij circa zes jaar Senior Security Consultant en Technical Trainer bij de netwerk- en beveiligingsdistributeur NOXS.  

 

Advertentie