Triple S organiseert virtualisatie seminar

De Lokerse value add distributeur Triple S organiseert op donderdag 28 mei een seminar over virtualisatie. Tijdens het seminar worden producten van EMC, Sun en Vmware getoond, terwijl oko diverse cases aan bod komen.

“Virtualisatie is keuzes maken, veel keuzes,” zegt Roel De Frene van Triple S.. Daarom organiseren EMC², SUN, Vmware en Triple S een virtualisatie infosessie over wat voor storage men best gaat gebruiken en hoe men de funderingen legt voor de toekomst om een zo goed mogelijke investering te doen. “We werken met case studies en proof of concepten om geïnteresseerden wegwijs te maken in deze kluwen. Dagelijks krijgen wij aanvragen om een degelijke hardware basis uit te werken. Veelal dient eerst een voorgaande studie gemaakt te worden waardoor wij offerte kunnen maken op basis van ieders budget en doel op lange termijn.”
 
Om de vraag van de markt qua storage & servers nog beter te beantwoorden, ontwikkelde Triple S een klein datacenter in a 19” rack dat kan gebruikt worden om de klanten ter plaatse een proof of concept te bieden. Dit concept wordt ook verkocht als totaaloplossing en wordt kant en klaar aangeleverd bij de klant die enkel nog het netwerk en de stroom dient aan te sluiten. “Wij positioneren dit concept bij de system integrator als KMO-oplossing voor een bedrijf tussen de 15 à 50 werknemers die hun infrastructuur willen vereenvoudigen tot maximum 2 à 3 servers, één centrale storage oplossing en een disaster recovery plan,” zegt De Frene. Het systeem wordt compleet redundant opgebouwd en kan een uptime garanderen van 99.999% dank zij de EMC² storage infrastructuur, ontdubbeling van netwerkinfrastructuur en het gebruik van de Vmware virtualisatie technologie.
 
Het seminar vindt plaats in de kantoren van Triple S in Lokeren, en vangt aan om 13u30. Meer inlichtingen over het seminar en de proof of concept via e mail op sales@s3s.be.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business