RealDolmen wordt partner van Mitel

IP-communicatiespecialist Mitel heeft een nieuw partnership afgesloten met dienstenleverancier RealDolmen. RealDolmen gaat de oplossingen van Mitel opnemen in zijn pakket aan oplossingen.

Aan de basis van deze overeenkomst liggen de Unified Communications kennis van RealDolmen en zijn expertise om dit te integreren in andere ICT-toepassingen zoals CRM, ERP en business portals alsook de integratiemogelijkheden met Microsoft Office Communications Server. Het bundelen van de kennis van beide partijen biedt zowel high end als multi-site bedrijven de mogelijkheid om via Unified Communications efficiënt te communiceren, melden Mitel en RealDolmen.
 
Bart Macharis, Business Strategy Manager bij RealDolmen: “Ook bij onze klanten zien wij de toenemende behoefte aan geïntegreerde communicatie, onder welke vorm dan ook,” zegt Bart Macharis, business strategy manager bij Realdolmen. “We spreken dan over chat, presence, telefonie of sms. Hier komt meer bij kijken dan traditionele telefonie. Het Mitel portfolio beschikt over een toekomstgerichte architectuur die sterk rekening houdt met IP-gebaseerde communicatie. Verder biedt Mitel een Unified Communications oplossing voor zowel high end bedrijven als KMO’s, waardoor we in elke specifieke situatie kunnen komen tot een prijsbewuste en correct geïntegreerde communicatiestroom die een optimale bereikbaarheid garandeert.”
 
Volgens sales executive Jozef Van Royen van Mitel  is RealDolmen de ideale partner om het high-end segment van de markt te bereiken.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business