Het professionele sociale netwerk LinkedIn is een nieuwe discussiegroep rijker: zopas startte IT Reseller een discussiegroep voor het indirecte kanaal. Wie zich aanmeldt als lid, kan meteen mee discussiëren over kanaalaangelegenheden. Met de opening van een discussiekanaal op LinkedIn creëert IT Reseller er een derde communicatiekanaal bij. Anderhalf jaar geleden startte Minoc Business Press het […]

Advertentie

Het professionele sociale netwerk LinkedIn is een nieuwe discussiegroep rijker: zopas startte IT Reseller een discussiegroep voor het indirecte kanaal. Wie zich aanmeldt als lid, kan meteen mee discussiëren over kanaalaangelegenheden.

Met de opening van een discussiekanaal op LinkedIn creëert IT Reseller er een derde communicatiekanaal bij. Anderhalf jaar geleden startte Minoc Business Press het IT Reseller merk als de website www.itreseller.be, een jaar geleden kwam er ook het maandblad bij. Beide kanalen kunnen op heel wat weerklank rekenen binnen het Belgische indirecte kanaal.
 
Het is de bedoeling van de discussiegroep op LinkedIn om het reseller kanaal nog meer met elkaar in contact te brengen. De redactie van IT Reseller zal er regelmatig discussies openen. Op die manier kan de discussiegroep ook leiden tot nieuwe artikels op IT Reseller.
 
Wie al gebruik maakt van LinkedIn, kan zich voor de IT Reseller groep aanmelden op //www.linkedin.com/groupRegistration?gid=1955597. Wie nog geen deel uitmaakt van het LinkedIn netwerk, kan zich daar eerst voor inschrijven en daarna via bovenstaande link registreren voor de IT Reseller discussiegroep.

 

Advertentie