Case Logic bereidt zich volop voor op de zomer. Het bedrijf pakt uit met een collectie cameratassen die als extra verkocht kunnen worden bij camera’s of camcorders. Met een fris en zomers design moeten ze de koper alvast in een goede stemming brengen. Naar eigen zeggen biedt de TBC-lijn (wat staat voor The Big Comeback) […]

Advertentie

Case Logic bereidt zich volop voor op de zomer. Het bedrijf pakt uit met een collectie cameratassen die als extra verkocht kunnen worden bij camera’s of camcorders. Met een fris en zomers design moeten ze de koper alvast in een goede stemming brengen.

Naar eigen zeggen biedt de TBC-lijn (wat staat voor The Big Comeback) een slimme combinatie van stijl en bescherming. De collectie werd verbeterd en uitgebreid en is nu beschikbaar in zwart en grijs met een zonnebloemkleurige binnenvoering. De cameratassen zijn gemaakt uit duurzaam Dobby Nylon. De tassen hebben praktische vakken om hardware en accessoires veilig op te bergen.
 
In totaal zijn er acht modellen in diverse uitvoeringen. Er zijn afzonderlijke tasjes voor compactcamera’s, spiegelreflexcamara’s en voor camcorders. Opvallend is alvast de TBCP 302, een tas voor compactcamera’s die ook verkrijgbaar zijn in roze, groen en grijs, met hippe zomerprints.
 
In het meinummer van IT Reseller brengen we een dossier over camcorders. IT Reseller 13 verschijnt op 30 mei. Indien u reseller bent en IT Reseller niet ontvangt, kan u zich aanmelden bij [email protected]. U kan ook de digitale editie van IT Reseller downloaden van onze website www.itreseller.be.
Advertentie