Lancom organiseert Lanupdate

Netwerkleverancier Lancom Systems organiseer in de tweede helft een Benelux-roadshow. Op 18 juni doet deze roadshow Beveren aan. Tijdens de roadshow worden nieuwe producten gedomonstreerd, en Landom zal ook zijn nieuwe partnerprogramma voorstellen.

De roadshow is bedoeld voor IT-resellers, Lancom-partners, systeemleveranciers, technici, consultants en gebruikers van Lancom-producten. Deelname aan LANupdate is gratis.
 
Verschillende Lancom-oplossingen komen aan bod komen tijdens LANupdate. Zo presenteert het bedrijf de nieuwste serie Gigabit-switches (gelanceerd op CeBIT 2009) en 9100 VPN-gateway inclusief 200 VPN-kanalen die kan worden opgewaardeerd tot 1000 VPN kanalen. Daarnaast brengt Lancom de deelnemers op de hoogte van alles omtrent zijn nieuwste interne besturingssysteem LCOS.
 
Op LANupdate vertelt Lancom verder alles over het nieuwe LANvantage-partnerprogramma. Hiermee profiteren geregistreerde resellers van extra ondersteuning en kortingen op workshops en certificeringen. Michel Woudstra, Country Manager Benelux bij LANCOM Systems, licht het partnerprogramma tot in detail toe tijdens de roadshow. Deelnemers aan LANupdate ontvangen na afloop een informatiepakket met productnieuws.
 
Inschrijven kan via de website van Lancom.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business