Op 28 mei organiseert Tech Data een seminar over document management. Het is al de tweede keer dat Tech Data dit thema aansnijdt op een seminar. Tijdens het seminar worden hands-on demo’s gegeven. Voor het document management seminar kiest Tech Data voor een praktische benadering. De aanwezige leveranciers, Microsoft, Fujitsu, SmartDoc, HP en IBM zullen […]

Advertentie

Op 28 mei organiseert Tech Data een seminar over document management. Het is al de tweede keer dat Tech Data dit thema aansnijdt op een seminar. Tijdens het seminar worden hands-on demo’s gegeven.

Voor het document management seminar kiest Tech Data voor een praktische benadering. De aanwezige leveranciers, Microsoft, Fujitsu, SmartDoc, HP en IBM zullen demonstraties van hun producten geven. Er worden ook een pak voorbeelden uit de praktijk gebracht.
 
Met het seminar wil Tech Data aantonen dat document management systemen lonend kunnen zijn voor de reseller. “De klanten en de resellers zelf worden dagelijks geconfronteerd met steeds meer informatie. Het is dan ook logisch dat de behoefte toeneemt om die massa’s informatie beter te beheren. Iedereen wil immers snel zaken terugvinden zonder lang zoekwerk,” zegt Tech Data. “Document management systemen bieden dé oplossing: Wanneer documenten en dossiers digitaal beheerd en bewerkt worden en ook centraal opgeslagen, staat uw zoekresultaat met één druk op de knop op uw beeldscherm.”
 
Het seminar vindt op 28 mei plaats vanaf 13u, in Brussels Kart in Groot-Bijgaarden. Registreren voor dit seminar kan op de site van Tech Data.

 

Advertentie