Nieuws

Scarlet plant digitale televisie

Scarlet heeft ambitieuze plannen. Sinds de overname door Belgacom is het stil rond de internet- en telecomprovider, maar tegen de zomer wil het bedrijf digitale televisie aanbieden. Sinds kort biedt het ook gsm-abonnementen met 3G aan.

Op de website belooft de nieuwe directeur Matteo Gatta, voormalig vicepresident bij Belgacom, dat Scarlet onafhankelijk blijft van het moederbedrijf en zelfstandig zijn aanbiedingen blijft ontwikkelen. Of het aanbod voor digitale televisie een eigen samenstelling of een herverpakking van Belgacom TV wordt, kan het bedrijf nog niet specificeren.

Sinds de overname ontpopt Scarlet zich als een brede telecomspeler. Zo biedt het sinds kort gsm-abonnementen aan met mobiel internet via het netwerk van Proximus.

Een 3G-stick om met je laptop mobiel te surfen, zit voorlopig niet in het aanbod. Toch bevestigt verkoopsdirecteur Marnix Kuypers dat die mogelijkheid zeker niet is uitgesloten. "Als onze consumenten daar behoefte aan hebben, zullen we dat zeker overwegen."

Triple play
Met de komst van mobiele telefonie en digitale televisie gaat Scarlet binnenkort ook drie of vier diensten gecombineerd aanbieden, het zogenaamde triple play of quadruple play. "Scarlet was de eerste die dual play op de markt bracht en dat concept willen we zeker gaan uitwerken", zegt Kuypers.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business