Nieuws

101 verrassende websites

101 verrassende websites
Je gebruikt Google om te zoeken op het internet, en bezoekt dagelijks de site van je favoriete krant. Onbekend is echter onbemind, en dus pluisde de redactie het wereldwijde web uit op zoek naar de allerbeste websites die je waarschijnlijk nog niet kende. Jouw online leven wordt er alleen maar comfortabeler en leuker op!

Desktops en notebooks
Voor de tweede keer dit jaar brengt PC Magazine een koopgids van de nieuwste desktops en notebooks. Of het nu gaat om pure budgetmachines, hippe ultraportables, zware werkpaarden of blinkende game-monsters, iedere machine wordt binnenstebuiten gekeerd op zoek naar haar plus- en minpunten. De kans is groot dat jouw volgende computer hier tussen staat.

Grafische kaarten
Ook in 2009 strijden Nvidia en ATI om de heerschappij in 3D-land. Natuurlijk primeren 3D-games, al kun je al die grafische rekenkracht ook inzetten voor andere toepassingen. Ons lab zoekt uit hoe je maximaal voordeel haalt uit je investering.

Digitale compactcamera’s
Met dit testdossier ben je helemaal klaar voor de ultieme reeks lente- en zomerkiekjes. Ons lab ging op pad met een resem betaalbare digitale compactcamera’s. Staan de vele megapixels echt garant voor een hogere beeldkwaliteit? En ook: hoe kwalitatief zijn die handige gsm’s met ingebouwde fotocamera?

Gratis cd met volledige versie East-Tec Eraser 2008

East-Tec Eraser 2008 is een handige tool voor wie bezorgd is om z’n privacy en persoonlijke gegevens. Dit pakket wist al je online activiteiten en verwijdert gevoelige gegevens van je computer. Bovendien garandeert het dat gewiste bestanden niet teruggehaald kunnen worden. Het gebruikt daarvoor even strenge standaarden als de Amerikaanse overheidsinstellingen.

Eveneens onmisbaar is Microsofts nieuwste incarnatie van Internet Explorer (onze uitgebreide review daarvan vind je overigens op pagina 18). We geven je alle installatiebestanden om Internet Explorer versie 8 werkende te krijgen onder Nederlandstalige versies van Windows XP, Windows Vista en Windows Vista 64 bit.

Verder vind je een topselectie aan gratis software en probeerversies, met onder andere Floola 5.0, Corel Painter 11, LastPass 1.5 en DisplayFusion 3.0.2.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business