Op woensdag 3 juni organiseert Tech Data in de Palm-brouwerij in Steenhuffel opnieuw een License Day. Deze sessie is bedoeld voor iedereen die met de verkoop van licenties te maken heeft, zowel voor diegenen die al ervaring hebben als voor resellers die nieuw zijn in de licentie wereld. Volgens Tech Data staat of valt een […]

Advertentie

Op woensdag 3 juni organiseert Tech Data in de Palm-brouwerij in Steenhuffel opnieuw een License Day. Deze sessie is bedoeld voor iedereen die met de verkoop van licenties te maken heeft, zowel voor diegenen die al ervaring hebben als voor resellers die nieuw zijn in de licentie wereld.

Volgens Tech Data staat of valt een succesvolle verkoop van licenties met kennis van de achterliggend licentieprogramma’s met al hun specifieke kenmerken.
 
Net als de afgelopen jaren combineert deze License Day leerrijke seminars met een beurs waar de reseller rechtstreeks in contact kan komen met de belangrijkste licensing leveranciers. Er zijn onder meer presentaties van of over VMware, Symantec, Citrix, CA, Trend Micro, Acronis en Microsoft.
 
Voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid een rondleiding te krijgen in de Palm Brouwerij, en alle deelnemers kunnen rekenen op een verrassing.
 
Inschrijven voor dit seminar kan op www.techdata.be/softwarelicensing.

 

Advertentie