Deze week is MSI aan de beurt in de interne roadshows die D&D Distribution in zijn kantoren in Sint-Niklaas organiseert. Van woensdag 22 to vrijdag 24 april is MSI te gast in Sint-Niklaas. Distributeur D&D Distribution bestaat dit jaar 20 jaar en rond deze verjaardag worden een aantal events opgezet. Via de interne roadshows wil […]

Advertentie

Deze week is MSI aan de beurt in de interne roadshows die D&D Distribution in zijn kantoren in Sint-Niklaas organiseert. Van woensdag 22 to vrijdag 24 april is MSI te gast in Sint-Niklaas.

Distributeur D&D Distribution bestaat dit jaar 20 jaar en rond deze verjaardag worden een aantal events opgezet. Via de interne roadshows wil D&D zijn klanten laten kennismaken met zijn verschillende vendors. Op die manier wil D&D zich profileren als Value Add Distributeur. Tegelijk kan de reseller de verschillende productlijnen van MSI van naderbij leren kennen. De interne roadshow vinden plaats in de gebouwen van D&D Distribution zelf in Sint-Niklaas.
 
Deze keer is het de beurt aan MSI, een belangrijke speler in de markt voor mainboards, grafische kaarten en notebooks. MSI zal tijdens zijn bezoek aan D&D verschillende acties lanceren. Account manager Belgium van MSI, Bart Meesterburrie, staat ter beschikking voor vragen van resellers.