Nieuws

Datacenters op maat van de business

Op 23 april organiseert Minoc Business Press een vierde editie van zijn Business meets IT-seminar. Thema is dit keer datacenters en virtualisatie. Het seminar wil zowel IT-professionals als zakelijke beslissingsnemers aanspreken.

Business meets IT is een seminarconcept dat Minoc Business Press vorig jaar introduceerde. Rond één thema wordt een dubbelseminar georganiseerd met een ochtendsessie voor zakelijke beslissingsnemers (CEO, CFO, salesmanager,…), een namiddagsessie voor IT-beslissingsnemers (CIO, IT-directeur) en een gezamenlijke lunch waar beide groepen elkaar kunnen ontmoeten en van gedachten wisselen over het thema.
 
Het seminar van 23 april kreeg als thema ‘Datacenters op maat van de business’ mee, en behandelt de optimalisering van datacenters zodat ze flexibel kunnen inspelen op de noden van de business. Een oude belofte, die nu deels bewaarheid wordt met nieuwe technieken zoals virtualisatie.
 
Business meets IT stelde een agenda op met zowel visionaire sprekers zoals Peter Hinssen en Johan De Gelas als klantencases van onder meer Tessenderlo Groep, Croix Rouge, Fedict en Toyota. Op het seminar worden ook de cijfers gebracht van een exclusief marktonderzoek dat Minoc Business Press speciaal voor dit seminar door MarketCap liet uitvoeren. Alle deelnemers ontvangen gratis het boek van Peter Hinssen, Business/IT Fusion. Naast het seminar is er ook een minibeurs met informatiestands van de sponsors van dit seminar. Inschrijven kan op de website www.businessmeetsit.be.
 
Voor de promotie van Business meets IT werd op LinkedIn ook een Business meets IT-groep opgezet, waar iedereen welkom is die over de thema’s van de seminars wil discussiëren.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business