Nieuws

Avnet verdeelt FalconStor in de Benelux

Opslag- en beveligingsspecialist FalconStor heeft Avnet Technology Solutions aangesteld als distributeur voor zijn software-producten in de Benelux. Avnet is op zoek naar nieuwe resellers en solution providers om deze oplossingen mee in de markt te zetten.

De overeenkomst gaat meteen in en slaat op alle FlaconStor producten, zoals het IPStor platform, Virtual Tape Library, Continious Data Protector en Network Storage Server. Avnet voerde de promotie van deze producten vorige week al tijdens de beurzen InfoSecurity en StorageExpo.
 
Wim Brosens, Territoy Manager Benelux van FalconStor, zegt dat Avnet een gerespecteerd distributeur is. “ De marktbenadering van Avnet zorgt ervoor dat onze TOTALLY OPEN dataprotectie-oplossingen hun weg zullen vinden naar vele klanten en solution providers die streven naar betere data-efficiency en -protectie. Wij geloven dat de samenwerking met Avnet onze distributie zal versterken."
 
“De producten van FalconStor sluiten uitstekend aan bij ons storageportfolio en de doelstellingen van onze partners,” zegt Marc van Ierland, sales manager Benelux van Avnet. “Met de toenemende hoeveelheid data is er meer en meer behoefte aan storagevirtualisatie en dataprotectie. Samen met FalconStor zullen we gezamenlijk resellers en solution providers aanwerven om in de toenemende vraag naar FalconStor-oplossingen te voorzien.”

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business