Nieuws

Eindelijk duidelijkheid: de ultieme processorgids

Processorgids
Ken jij niét het verschil tussen een Phenom-, Core 2 Duo-, Atom-, Athlon X2- of Core i7-processor? Geen nood, zelfs experts zien door de bomen het bos niet meer. Vandaar dat PC Magazine minutieus de verschillen blootlegt tussen de vele processorfamilies van Intel en AMD, en dit zowel voor desktopprocessors als mobiele processors. Bovendien geven we aankoopadvies: welke processor is de beste keuze naargelang jouw budget en taken?

Netwerkspecial
Weten wat er op uw computernetwerk gebeurt is een absolute noodzaak, zeker als je een wat groter netwerk moet onderhouden en beveiligen. Dit dossier reikt de beste tools en software aan, zowel gratis als commercieel, voor iedereen die begaan is met de prestaties, werking en beveiliging van zijn Local Area Network.

Draagbare dataprojectoren
Wie een presentatie moet geven voor een groter publiek kan niet om een projector heen. Vandaag zijn projectors zo compact geworden, dat ze gemakkelijk in een notebooktas passen. Maar bieden dergelijke kleinoden nog voldoende kwaliteit en flexibiliteit? En wat is het verschil tussen een Full HD homecinemaprojector, en een saaie dataprojector? PC Magazine verdiept zich in projectietechnologieën en gaat op zoek naar de beste koop.

Supercomputer
De CX1 van Cray is een supercomputer gebaseerd op bladetechnologie die voor een keertje geen volledige woonkamer in beslag neemt. Volgens Cray slaat de CX1 de brug tussen het gemak van werkstations en de verwerkingscapaciteit van een HPC-clustersysteem. Wij zijn vooral benieuwd hoe zo’n rekenmonster het er in ons eigen testlab vanaf brengt.

Super-dvd met volledige versies ter waarde van 59 euro

PC Magazine is een van de weinige maandbladen die nog waardevolle software bundelt op een dvd. Deze keer krijg je opnieuw extra waar voor je geld met liefst twee volledige softwareversies. Zo laat je met Core Tuner van Ashampoo Windows eindelijk optimaal gebruik maken van die dure multi-core processor. Dit pakket vertegenwoordigt een winkelwaarde van 19,99 euro.

Maar er is meer: in samenwerking met Easy Computing biedt PC Magazine je de volledige versie van Studio Webdesign aan. Een professioneel ogende website in elkaar steken was nog nooit zo gemakkelijk. En als je daar klaar mee bent, probeer dan zeker de vele handige, en soms zelfs onmisbare applicaties uit die eveneens op deze dvd staan. We hebben ze onderverdeeld in verschillende categorieën, gaande van handige netwerktools tot interessante probeersoftware.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business