LEES DIT

Doe mee aan ons marktonderzoek en win! (Deel 2)

marktonderzoek ict jaarboek
Hoeveel investeren Belgische organisaties gemiddeld in ICT? Doe mee aan het marktonderzoek en maak kans op een mooie prijs.

Ook dit jaar polsen wij opnieuw, naar aanleiding van ons TechPulse Business Jaarboek 2021-2022, naar het gebruik van technologie op de werkvloer. Deel 1 van het onderzoek polste naar de marktaandelen en tevredenheid van producten en leveranciers in 3 categorieën: hardware, software en services. In het tweede deel van het marktonderzoek focussen we op de ICT-plannen en -investeringen van bedrijven en hoe die het voorbije jaar veranderd zijn. De resultaten van het onderzoek worden gepubliceerd in het TechPulse Business Jaarboek 2020-2021, dat eind september verschijnt.

Maak kans op leuke prijzen

Het invullen van de vragenlijst zal slechts vijf minuten van je tijd vragen. Voor wat, hoort wat natuurlijk. Elke deelnemer krijgt een exemplaar van het TechPulse Business Jaarboek 2021-2022 persoonlijk opgestuurd. Bovendien maak je kans op mooie prijzen: naast abonnementen op onze zustermagazines Clickx en Shoot verloten we nog eens drie Nokia X10 smartphones ter waarde van 310 euro.

marktonderzoek ict jaarboek

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business