Deze week op TechPulse Business

Nieuwtje gemist? Geen nood! Het weekoverzicht van TechPulse Business bundelt het meest interessante technieuws van deze week.

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws van deze week hieronder.

Van een recordaantal online aankopen tot problemen in de Belgische wagenindustrie. En alles daartussen natuurlijk. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

Deze week op TechPulse Business:

Gerelateerde artikelen

Maxime Vermeir (ABBYY): “Low-code software is de toekomst van automatisering”

Document processing software is aan een opkomst bezig. We spreken met Maxime Vermeir van ABBYY over de belangrijkste ontwikkelingen binnen documentbeheer.

Google opent Workspace voor alle Google-accounts

Iedereen met een Google-account zal vanaf nu ten volste kunnen genieten van alles wat Google Workspace te bieden heeft.

Telenet en Isabel Group werken samen verder aan Doccle

Het fintechbedrijf Isabel Group verwerft een aandeel van 50% in Doccle en zal samen met Telenet het digitale administratieplatform verder uitbouwen.

Wat is een cryptowallet en hoe werkt het?

Wie in cryptomunten investeert, moet die ergens kunnen bewaren. Veel investeerders gebruiken daarvoor een cryptowallet. Maar hoe werkt dat juist?

Microsoft benoemt CEO Satya Nadella tot voorzitter

Veranderingen aan de top bij Microsoft. CEO Satya Nadella werd door de raad van bestuur verkozen tot voorzitter van het softwarebedrijf.

Poly Savi 7300 review: het blijft tussen ons

Een headset met militaire beveiligingsnormen, zo kan je de Poly Savi 7300 omschrijven. Gevoelige informatie blijft tussen jou en je gesprekspartner.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here