Deze week op TechPulse Business

Nieuwtje gemist? Geen nood! Het weekoverzicht van TechPulse Business bundelt het meest interessante technieuws van deze week.


Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws van deze week hieronder.

Van een recordaantal telewerkers tot een nieuwe plotwending in de TikTok-saga. En alles daartussen natuurlijk. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

Deze week op TechPulse Business:

Gerelateerde artikelen

Cybersecurity in België: is ons land klaar voor een volgende cyberaanval?

Ons land werd recent opgeschrikt door twee grote cyberincidenten bij de overheid. We onderzoeken hoe de beveiliging van kritieke infrastructuren in België wordt aangepakt.

Fastly verklaart globale internetpanne met softwarebug

Fastly, het bedrijf dat aan de basis lag van de grote internetpanne op dinsdag, zegt dat het probleem veroorzaakt werd door een softwarebug.

Arnout Van de Meulebroucke (Phished) over de phishingtrends van 2021

Phishing zal ook in 2021 één van de voornaamste dreigingen zijn die we op het internet lopen. We spreken met Arnout Van de Meulebroucke over de phishingtrends van het moment.

Solarwatt gaat thuisbatterijen verkopen met BMW

Deze herfst start Solarwatt met de verkoop van thuisbatterijen. Daarvoor is het Duitse techbedrijf een samenwerking aangegaan met BMW.

Apple neemt ex-ingenieur BMW aan om ontwikkeling Apple Car te versnellen

Apple heeft haar zelfrijdende wagen Apple Car nog lang niet opgegeven en een toptransfer gerealiseerd om het project opnieuw een boost te geven.

Mitch De Geest: “Het is nu of nooit voor Citymesh”

Citymesh is in de running om de vierde grote telecomspeler van België te worden. CEO Mitch De Geest legt uit waarom nu het moment is voor Citymesh om die ambitie waar te maken.
Deze redacteur heeft een niet te stillen nieuwsgierigheid. Schrijft en denkt graag na over de impact die technologie heeft op onze maatschappij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here