Deze week op TechPulse Business

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse Business weekoverzicht.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Van humoristische sketches met Elon Musk tot spanningen bij IBM Belgium. En alles daartussen natuurlijk. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse Business weekoverzicht


Geen velden gevonden.

Gerelateerde artikelen

Werknemers IBM België staken tegen nakende hervormingen

De globale herstructureringsplannen van IBM zorgen voor veel onzekerheid bij de werknemers. Een groep werknemers van het Belgische kantoor heeft het werk neergelegd.

Amazon nam al meer dan 2 miljoen namaakproducten in beslag

Namaakproducten blijven massaal circuleren op webwinkels. De inspanningen van Amazon om namaak te bestrijden werpen vruchten af.

Proximus en Nokia bereiken wereldprimeur voor kopernetwerken

Dankzij ‘ultra dense vectoring’ is Proximus er met de hulp van Nokia in geslaagd de internetsnelheid van kopernetwerken te verdubbelen.

Waarom keert Tesla bitcoin de rug toe?

Tesla zal bitcoin niet meer als betaalmiddel accepteren voor het aankopen van wagens en zoekt naar milieuvriendelijkere alternatieven.

Boekingen Airbnb herleven door coronavaccins

Mensen zijn opnieuw klaar om te reizen. Dat blijkt duidelijk uit het stijgende aantal boekingen via het accommodatieplatform Airbnb.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here