Deze week op TechPulse Business

Een drukke week achter de rug? Geen nood. Wij hebben voor jou het interessantste zakelijke technologienieuws verzameld in een handig overzicht.

Advertentie

Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. Nieuwtje gemist? Geen nood, in het weekoverzicht zetten we de belangrijkste gebeurtenissen op een rijtje zodat je kan meepraten aan tafel. Prettig weekend!

Deze week:


Gerelateerde artikelen

Interview Max Swerdlow (Salesforce): “Digitaliseren wordt overleven”

Een jaar lockdown heeft de visie van Max Swerdlow niet veranderd. Digitaliseren vanuit een klantgerichte visie is de sleutel tot succes.

Amazon opent haarsalon in Londen

De techreus Amazon wilt een haarsalon openen in Londen om nieuwe producten en technologieën te testen, waaronder augmented reality.

Met je handpalm boodschappen betalen? Het kan bij Amazon

Amazon houdt van speciale winkelervaringen. In hun Whole Foods-supermarkten wil Amazon het mogelijk maken met je handpalm te betalen.

Microsoft komt deze zomer mogelijk met Cloud PC

Microsoft wil deze zomer de Cloud PC-dienst lanceren. De techgigant zal daarvoor een beroep doen op zijn Azure-infrastructuur.

Apple breidt advertentiemodel App Store uit ‘om Facebook en Google pijn te doen’

Met een nieuw advertentiemodel en privacybeleid wil Apple een groter stuk van de advertentiekoek opeisen. Begint het monopolie van Google en Facebook te wankelen?

Brengt Joe Biden Bitcoin ten val?

De koers van Bitcoin is gezakt naar zijn laagste peil sinds begin maart. Hoe zorgt een belastingwet ervoor dat investeerders hun cryptomunten verkopen?

DDoS-aanvallen: hoe bedreigen ze je website en wat doe je eraan?

Als eigenaar van een website is het belangrijk om te weten wat een DDoS-aanval precies inhoudt. Eens je het gevaar kent, kan je je beter wapenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here