Deze week op TechPulse Business

Een drukke week achter de rug? Geen nood. Wij hebben voor jou het interessantste zakelijke technologienieuws verzameld in een handig overzicht.

Advertentie

Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. Nieuwtje gemist? Geen nood, in het weekoverzicht zetten we de belangrijkste gebeurtenissen op een rijtje zodat je kan meepraten aan tafel. Prettig weekend!

Deze week:

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Persoonlijke data van 500 miljoen Facebook-gebruikers gelekt, 3 miljoen Belgen betrokken

Facebook is nog maar eens betrokken geraakt bij een grootschalig datalek. Ontdek of jij bij de ongelukkigen bent.

Data van 500 miljoen LinkedIn-accounts te koop op dark web

Ook LinkedIn is betrokken geraakt bij een massale datalek. Een database met accountgegevens van 500 miljoen gebruikers staat te koop op het darkweb.

Google wint rechtszaak tegen Oracle rond broncode Android

Na 10 lange jaren is er eindelijk een einde gekomen aan de juridische strijd tussen Google en Oracle. Google heeft geen copyright geschonden bij de ontwikkeling van de originele Android-code.

Overnamebod op Orange Belgium gaat verder

Een onderzoek van een externe beleggingsadviseur heeft groen licht gegeven voor het overnamebod op Orange Belgium door het moederbedrijf. De overname komt nu in de laatste fase.

GBA bundelt klachten van slachtoffers datalek Facebook

De Belgische privacywaakhond wil een sterk signaal verzenden richting Facebook dat ze niet langer meer onbestraft met onze privacy mogen klungelen.

Apple moet productie MacBooks en iPads stopzetten door chiptekort

De globale chipcrisis treft ook Apple. De productie van MacBooks en iPads is tijdelijk een halt toegeroepen omdat er onvoldoende onderdelen in de fabrieken zijn.

4 veelbelovende Belgische fintechstart-ups voor 2021

De Belgische fintechsector zit in de lift. 5 Belgische bedrijven werden geselecteerd voor het Scale | FinTech-programma van consultancybureau PwC.

Vier lessen om naar een future-ready productiebedrijf te evolueren

Om productiebedrijven klaar te stomen voor de toekomst en de nieuwe manier van werken, geeft Salesforce vier belangrijke lessen mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here