Deze week op TechPulse Business

Een drukke week achter de rug? Geen nood. Wij hebben voor jou het interessantste zakelijke technologienieuws verzameld in een handig overzicht.

Advertentie

Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. Nieuwtje gemist? Geen nood, in het weekoverzicht zetten we de belangrijkste gebeurtenissen op een rijtje zodat je kan meepraten aan tafel. Vrolijk Pasen!

Deze week:

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Doe mee aan de TechPulse Business Customer Case Competition!

Heeft jouw organisatie het afgelopen jaar een innovatief technologieproject uitgewerkt? Waag dan je kans tijdens de TechPulse Business Customer Case Competition!

Interview Scott Opitz: ABBYY vindt zichzelf opnieuw uit

Tijdens het virtuele evenement Reimagine lanceerde ABBYY een gloednieuwe versie van het Vantage-softwareplatform. Chief Marketing Officer Scott Opitz getuigt hoe ABBYY niet enkel zijn producten, maar ook zichzelf heruitvond.

Uber laat klanten voor EV kiezen

In het centrum van Londen kunnen Uber-gebruikers aangeven of ze in een volledig elektrische wagen rondgereden kunnen worden.

SolarWinds-hackers hadden toegang tot Binnenlandse Veiligheid van VS

De SolarWinds-hackers hebben met hun aanval mogelijk toegang gekregen tot de e-mailadressen van Amerikaanse topambtenaren.

Visa werkt aan betalingen met crypto

Visa heeft plannen om een netwerk uit te bouwen waarbij klanten met cryptomunten kunnen betalen.

Microsoft wil 50.000 mensen aan een baan helpen met gratis trainingen via LinkedIn

LinkedIn zal tot het einde van het jaar gratis trainingen en cursussen aanbieden aan werkzoekenden. Microsoft hoopt zo 50.000 mensen aan een job te helpen.

Google haalt werknemers vanaf 1 september weer naar kantoor

De thuiswerkdagen zitten er voor Google-werknemers bijna op. Op termijn zouden ze nog maar 14 dagen per jaar thuis mogen werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here